ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΙΚΑΙAΣ-ΡΕΝΤΗ

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Το νέο ύφος και ήθος άσκησης εξουσίας γίνεται πραγματικότητα

Ο Γιώργος Ιωακειμίδης είναι ο δήμαρχος που άλλαξε πρόσωπο στον Ρέντη. Είναι ο δήμαρχος που δημιούργησε οικονομικό πλεόνασμα το οποίο και αφήνει παρακαταθήκη στους δημότες του. Το αν έχει σπουδάσει τη Νίκαια και το πότε αυτό ας βγει με το καλό δήμαρχος και θα το αποδείξει στην πράξη.


Ο Γιώργος Ιωακειμίδης δεν έχει να φοβηθεί κανένα διαγώνισμα, διότι τη γνώση του στην αυτοδιοίκηση την απέδειξε κάμποσες τετραετίες και είναι πανέτοιμος να την αποδείξει και στην Νίκαια όταν οι δημότες του δώσουν με την ψήφο τους το πηδάλιο του διευρυμένου Δήμου Νίκαιας-Ρέντη.

Το μόνο του ελάττωμα είναι η εντιμότητα που έχει διότι κάποιοι θέλουν τον υποψήφιο δήμαρχο να ανοίγει το στόμα του και να φέρνει μέσα στον χειμώνα το καλοκαίρι.

Ο Γιώργος Ιωακειμίδης με γνώμονα την αληθινή κατάσταση θα πορευτεί και θα προσπαθήσει να δώσει τις καλύτερες λύσεις όμως στο μέτρο που τα οικονομικά του δήμου επιτρέπουν.

Θα πει την Αλήθεια στους δημότες γιατί ένας επιτυχημένος, με πείρα καπετάνιος όταν βλέπει την φουρτούνα να πλησιάζει δεν λέει στους ναύτες να πάνε για ύπνο…

Φίλε Δημότη

Ο Γιώργος Ιωακειμίδης από αύριο θα βρίσκεται στους δρόμους και στις γειτονιές του δήμου για να σου μιλήσει και να σου πει την αλήθεια όπως επιτάσσει το νέο ύφος και ήθος εξουσίας που ο ίδιος πρεσβεύει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου