ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΙΚΑΙAΣ-ΡΕΝΤΗ

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΕΝΤΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ...

Είδατε; “Κάτι κινείται”!!! Οι προσπάθειες όλων μας σίγουρα έχουν αποτελέσματα. Αυτό είναι κυρίως και μια απάντηση σε όσους ρωτάνε κατά καιρούς ή σε όσους σκέφτονται “Και τι θα γίνει;…”


Και όμως πολλά μπορούν να γίνουν!! φτάνει να πιστέψουμε όλοι στον κοινό στόχο που είναι η δημιουργία μιας σύγχρονης λειτουργικής πόλης.

- Σήμερα μας ενώνει το όραμα και για αυτό δημιουργούμε αυτή την ομάδα μια ανεξάρτητη Αυτοοργανωτική πρωτοβουλία, για κατάθεση απόψεων, ιδεών, για διάλογο, για ενεργή συμμετοχή.

-Είναι ανοιχτή σε όλους όσους συμμερίζονται την πεποίθηση ότι χρειάζονται αλλαγές στην τοπική κοινωνία αλλαγές για μια ζωή γεμάτη ποιότητα, προοπτική, δημιουργία που απαιτούν την συμβολή του καθενός και όλων μαζί.

- Η πρωτοβουλία ανήκει σε όλους εσάς που θέλετε να “μιλήσετε”.

- Που πιστεύετε ότι έχετε να πείτε κάτι χρήσιμο ή σπουδαίο.

-Που Συμμετέχετε στον διάλογο και τις συζητήσεις που αφορούν την πόλη.

-Που εκφράζετε τον προβληματισμό σας για την εικόνα που παρουσιάζει σήμερα η πόλη

-Που θέλετε να καταθέσετε τις προτάσεις σας για το πώς η τοπική κοινωνία που ζούμε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας μπορεί να γίνει καλύτερη.

Εμείς… οι πολίτες της διπλανής σας πόρτας δημιουργήσαμε αυτή την ομάδα γιατί θέλουμε να έχουμε στραμμένο το βλέμμα όχι στο θλιβερό σήμερα αλλά στο αισιόδοξο αύριο, και μόνο οι πολίτες που απλώνουν ο ένας το χέρι στον άλλον, που συνεργάζονται, συζητούν και συναποφασίζουν… μπορούν να ατενίζουν το αύριο με αισιοδοξία.

Το μέλλον της Νίκαιας το κρατούν τα δικά μας χέρια, ας δουλέψουμε όλοι μαζί να κάνουμε το όραμα πραγματικότητα…

Αναπτυξιακή κίνηση πολιτών Νίκαιας-Ρέντη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου