ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΙΚΑΙAΣ-ΡΕΝΤΗ

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Έφτασε πια η ώρα

Για την κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η χώρα, η πόλη, ο λαός μας, δεν φταίει κανείς άλλος παρά εμείς οι ίδιοι.Αλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο, όλοι πάντως πρέπει να αποδεχθούμε τις ευθύνες μας.

Μην ξεχνάτε ότι έχουμε δημοκρατία κι αυτό σημαίνει ότι αποφασίζουν οι πολλοί και όχι ένα μικρό μέρος του συνόλου.

Δεν μπορούν κάποιοι να μας κόψουν τα φτερά. Πρέπει να τα ανοίξουμε και να πετάξουμε όσο ψηλότερα μπορεί ο καθένας μας. Τι είναι αυτό το χάλι πια? Ο καθένας να κάθεται να κλαίει τη μοίρα του και να περιμένει μέρα με τη μέρα το χειρότερο που μπορεί να του συμβεί.
Ολα είναι μέρος ενός καλά οργανωμένου σχεδίου που στόχο έχει την αποξένωση, την ψυχολογική φθορά και τέλος την αδιαφορία των πολλών για τα κοινά.

Οργανωθείτε, μιλήστε, εξωτερικεύστε αυτό που σας απασχολεί. Πείτε τα για μια φορά έξω από τα δόντια.Παλέψτε μαζί μας για ένα δυναμικό και ευτυχές αύριο που θα βρεί όλους τους έλληνες ενωμένους πέρα από κόμματα, χρώματα και διχασμένους αδελφούς.
Ας τιμήσουμε την ελληνική σημαία και τους ένδοξους αγώνες των προγόνων μας. Δεν υστερούμε σε τίποτα, δε φοβόμαστε τίποτα γιατί το αύριο ανήκει σε μας.
Ελληνας σημαίνει θάρρος, δύναμη, παληκαριά.

Οι εποχές που φοβόμασταν να μιλήσουμε ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

Αντί να τρωγόμαστε με τα ρούχα μας,ας αποφασίσουμε ότι ήρθε η στιγμή να φάμε με χρυσά κουτάλια γιατί πραγματικά μας αξίζει και είμαστε ικανοί να το πετύχουμε.

Ας σκεφτούν αυτοί που έχουν πολλά, αυτούς που έχουν λίγα και αυτοί που έχουν λίγα, αυτούς που δεν έχουν σχεδόν τίποτα.Η δύναμη της προσφοράς είναι γιατρικό για την ψυχή και τον πόνο. Οσοι δεν το έχουν νοιώσει ποτέ, ας το δοκιμάσουν και θα δούν ότι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από αυτόν που προσφέρει με την καρδιά του.

Ας συλλογιστούμε όλοι τις πράξεις μας. Δεν θα φταίνε μια ζωή οι άλλοι για ότι συμβαίνει σε αυτό τον κόσμο.

Και το κυριότερο : ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΙΣ ΕΥΕΡΓΕΣΙΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ.

Αναστασία Εξιζόγλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου