ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΙΚΑΙAΣ-ΡΕΝΤΗ

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Ρωτήστε τους δημότες του Ρέντη

Ο Γιώργος Ιωακειμίδης βάζει πλώρη για μια ακόμη αυτοδιοικητική νίκη. Η ειλικρίνεια των λόγων τους στις περιοδείες έχει αρχίσει να δημιουργεί πλειοψηφικό ρεύμα στην Νίκαια. Η κάτοικοι της Νεάπολης εκτίμησαν το γεγονός ότι αυτά που ο υποψήφιος δήμαρχος με τον συνδυασμό Κίνηση Πολιτών Νίκαιας-Ρέντη εκφράζει στις περιοδείες του διαφέρουν από αυτά που άκουγαν μέχρι σήμερα. Το όπλο του Γιώργου Ιωακειμίδη είναι ντομπροσύνη, ο ξεχασμένος από πολλούς εποικοδομητικός «τσαμπουκάς» που έχει την μορφή πολιτικού λόγου ο οποίος στερείτε των παρενεργειών που έχει επιφέρει στην πολιτική ζωή εδώ και χρόνια το δόγμα του «Μαυρογιαλούρου» και του ποιητή «φαμφάρα» . Μόνο αν γνωρίζει κάποιος την αλήθεια, μπορεί να καταλάβει το ψέμα. Δυστυχώς ακόμη και σήμερα που ο τόπος πληρώνει τις αμαρτίες της ψευτιάς και της υποκρισίας κάποιοι συνεχίζουν να λένε ψέματα και να υποκρίνονται προκειμένου να κερδίσουν τις εκλογές….


Ο Γιώργος Ιωακειμίδης δεν χαϊδεύει τα αυτιά του δημότη. Αντίθετα προσπαθεί με την ειλικρίνεια του να του θέσει σε λειτουργία την κριτική σκέψη ώστε να διακρίνει το ψέμα από την αλήθεια , το εφικτό από το ανέφικτο.

Η αυτοδιοίκηση είναι σχολείο. Και την εφαρμόζεις ανάλογα το πώς την έχεις μάθει. Το πώς την εφάρμοσε ο επί 16 χρόνια δήμαρχος του Ρέντη; Ρωτήστε τους δημότες του Ρέντη!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου