ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΙΚΑΙAΣ-ΡΕΝΤΗ

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Τι θέλουν αυτοί από εμένα;

Μέχρι πριν λίγες ημέρες άκουγα εκλογές και έβγαζα σπυράκια.

Σκεφτόμουν, άντε πάλι προεκλογικοί αγώνες και ομιλίες και ατελείωτες ώρες στα κανάλια με συνομιλίες υποψηφίων όπου ο ένας θα κατηγορεί τον άλλο και στο τέλος το τίμημα θα το πληρώνουμε εμείς οι απλοί πολίτες.

Έπειτα από μία προσέγγιση που δέχθηκα από μία ομάδα που δημιούργησαν απλοί πολίτες, άρχισα να σκέφτομαι.

Η καχυποψία πάντα σε πρώτο ρόλο. Τι θέλουν από μένα?

Μετά από κάποιες συζητήσεις με τα μέλη που δημιούργησαν την ομάδα της αναπτυξιακής κίνησης πολιτών Νίκαιας-Ρέντη και άμεσες συναντήσεις με τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Ιωακειμίδη, είδα ότι η φωνή μου και οι σκέψεις μου μπορούν να ακουστούν κάπου. Και όχι κάπου τυχαία. Σε εκείνη την ομάδα ανθρώπων που είναι στο ίδιο επίπεδο με εμένα, που δεν νοιάζονται για κόμματα, σε εκείνη την ομάδα που αντιμετωπίζουν καθημερινά προβλήματα όπως εγώ και κυρίως σε άτομα που πιστεύω ότι μπορούν να δουλέψουν για το καλό του κοινωνικού συνόλου σε πρώτο ρόλο. Θα μου πείτε ότι δεν πιστεύετε πια στον εθελοντισμό και ότι ο καθένας ότι κάνει το κάνει για το εαυτό του και την τσέπη του. Δεν θα σας αδικήσω. Εξάλλου η πρώτη σκέψη όλων για τους πολιτικούς μετά από τόσα χρόνια και τόσα που έχουμε περάσει σαν χώρα και σαν λαός, είναι λογικό να είναι αυτή. Όμως κάποιες φορές, θα πρέπει να δοκιμάζουμε, θα πρέπει να προσπαθούμε να γίνουμε εμείς οι κύριοι των παιχνιδιών που τόσο καιρό παίζουν άλλοι σε βάρος μας. Και για να το καταφέρουμε αυτό η μοναδική μας δύναμη είναι η ψήφος μας. Και πρέπει να πιστέψουμε σε αυτή τη δύναμη και να την εκμεταλλευόμαστε όποτε μας δίνεται η ευκαιρία για το καλό όλων μας.

Και μετά από κάθε ψηφοφορία γινόμαστε πιο έμπειροι, πιο δυναμικοί και έχουμε τον τρόπο να διαλέγουμε σωστά.

Προτείνω λοιπόν στον καθένα σας, να σηκωθεί από τον καναπέ του, να γνωρίσει το σκοπό που έχει αυτή η ομάδα που αποτελείται από πολίτες, να πει ανεπιφύλακτα τη γνώμη του για τα προβλήματα που τον απασχολούν και να εκφράσει τις απόψεις του γι’ αυτά που θα ήθελε πραγματικά να έχει για να είναι η καθημερινότητά του όλο και καλύτερη.

Ελπίζοντας σε καλύτερες μέρες για όλους μας...

Αναστασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου