ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΙΚΑΙAΣ-ΡΕΝΤΗ

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Τέρμα τα παραμύθια!!

Κάποιοι ξέχασαν ότι στις φτωχογειτονιές της Νίκαιας ζουν άνθρωποι. Μια πόλη παρατημένη στο έλεος της βλέπει ο διαβάτης που περπατά στους δρόμους της πόλης. Πεζοδρόμια κατασκευασμένα ειδικά για να φυλακίζουν στα σπίτια τους τα άτομα με ειδικές ικανότητες, με εμπορικά καταστήματα που το ένα μετά το άλλο κλείνουν, με μια άρση βαρών και ένα Κατράκειο θέατρο να προβάλλουν αόρατο αθλητισμό και αθέατο θέαμα στους δημότες. Αυτά τα λόγια δεν στοχεύουν την δημοτική αρχή που υπάρχει σήμερα με σκοπό να υποβαθμίσουν το έργο της επειδή θέλουν να υπερασπιστούν κάποιους που θέλουν να γίνουν χαλίφηδες στην θέση του τωρινού τοπικού άρχοντα. Τα πράγματα είναι πολύ απλά η Νίκαια αν δεν αναβαθμιστεί θα οδηγηθεί στο βάραθρο του Καιάδα. Δεν ανεχόμαστε πια εμείς που ζούμε και εργαζόμαστε στη Νίκαια να νιώθουμε ότι υπάρχουν δήμοι που κάποτε τους έπνιγε το νερό και σήμερα παρουσιάζουν οικονομικό πλεόνασμα ενώ εμείς εδώ και χρόνια ακούμε από τους Δημάρχους μας ότι βουλιάζουμε όλο και πιο βαθιά.

Αναρωτιόμαστε όλοι γιατί καμία δημοτική αρχή έως σήμερα δεν εκμεταλλεύτηκε τον μεγάλο πληθυσμό της Νίκαιας αξιοποιώντας τις πολλές πλατείες που έχει ο δήμος δημιουργώντας τις προϋποθέσεις ώστε να αναπτυχθεί εμπορικά ; Γιατί κοντά στις πλατείες δεν δημιουργήθηκαν εμπορικοί δρόμοι;

Τη στιγμή που στη Νίκαια φαγωνόμαστε για το πόσοι κάδοι σκουπιδιών πρέπει να υπάρχουν σε κάθε τετράγωνο κοντινοί δήμοι έχουν εδώ και χρόνια τοποθετημένους κάδους ανακύκλωσης σε κεντρικούς δρόμους και πλατείες. Υπάρχουν Κάτοικοι της Νίκαιας που μαζεύουν ότι ανακυκλώνεται και τα πηγαίνουν στον Κορυδαλλό ή στο Κερατσίνι στους ειδικούς κάδους ανακύκλωσης να τα πετάξουν έλεος πια!!

Ο Δήμος πρέπει να ανήκει στους δημότες, όμως σε υπερήφανους δημότες και όχι σε δημότες β κατηγορίας.

Στο πρόγραμμα σας φίλοι υποψήφιοι πρέπει να ξεχάσετε από εδώ και πέρα το θα και την αερολογία γιατί κανείς δημότης Νίκαιας δεν θα σας πιστέψει. Αν θέλετε συμμετοχή στις εκλογές καθίστε κάτω, και δημιουργήστε εφικτά προγράμματα γεμάτα από καινούργιες ιδέες και που θα αποδώσουν καρπούς μελλοντικά. Οι κομματικές γραμμές και οι διαχωριστικές γραμμές μέχρι σήμερα δεν απέδωσαν τίποτα, αντίθετα οδήγησαν σε μαρασμό το δήμο και τους πολίτες του. Το κοινό δημοτικό συμφέρον πρέπει να υπερτερεί του κομματικού διότι η εξυγίανση του δήμου είναι καθήκον όλων των δημοτών σε όποιον πολιτικό χώρο και αν ανήκουν.

Είμαστε ένας ιστορικός δήμος που έχει δώσει πολλά και έχει εισπράξει ψίχουλα. Δεν μας αξίζει ο μαρασμός και η υποβάθμιση, δεν μας συγκινεί η προχειρότητα. Απαιτούμε από αυτούς που θα πάρουν την τύχη του δήμου μας στα χέρια τους να αλλάξουν την εικόνα που παρουσιάζει αυτή ή πόλη σήμερα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου