ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΙΚΑΙAΣ-ΡΕΝΤΗ

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Ενωμένοι όλοι για να δημιουργήσουμε τη νέα πόλη!!

Γιώργος Ιωακειμίδης: «Όλοι μαζί μπορούμε ν’ ανατρέψουμε το σκηνικό, δίνοντας ελπίδα στον ενιαίο Δήμο Νίκαια – Ρέντη».

«Πιστεύουμε σε μια ακηδεμόνευτη Τοπική Αυτοδιοίκηση, έξω από τον έλεγχο των κομμάτων και το αποδείξαμε 16 ολόκληρο χρόνια στο Ρέντη. Προτεραιότητά μας είναι η πόλη και όχι οι μικροκομματικές πολιτικές και δεσμεύσεις».

Λόγια του υποψηφίου Δημάρχου Νίκαιας – Ρέντη, Γιώργου Ιωακειμίδη, στην ανοιχτή συγκέντρωση, στο Περιβολάκι, ο οποίος συνέχισε:

«Μαζί μπορούμε να ανατρέψουμε το σκηνικό. Μαζί μπορούμε να δώσουμε την ελπίδα στην πόλη. Με πρόγραμμα, με γνώση, με εμπειρία και κυρίως με την αξιοπιστία που έχουμε πια αποκτήσει».    

Παρά τον άστατο καιρό, 600 και πλέον άνθρωποι συγκεντρώθηκαν από νωρίς το απόγευμα στην πλατεία Δαβάκη (Περιβολάκι), για να παρακολουθήσουν την προεκλογική συγκέντρωση της «Κίνησης Πολιτών Νίκαιας - Ρέντη» και του υποψηφίου Δημάρχου Γιώργου Ιωακειμίδη.

Την εκδήλωση άνοιξαν με τραγούδια αγαπημένα οι Πένη Ξενάκη, Τάκης Φάβιος, Βαγγέλης Ντουμανάς, Κωνσταντία Πουτκάρη και Κώστας Ρομάντης, με «οικοδεσπότη» το Νικαιώτη Θέμη Ροδαμίτη, ο οποίος καλωσορίζοντας τον κόσμο είπε: «Είμαστε εδώ ως φίλοι του Γιώργου Ιωακειμίδη και στηρίζουμε την προσπάθειά του να αλλάξουμε το σκηνικό στη Νίκαια, στην πόλη που μεγαλώσαμε» και στη συνέχεια κάλεσε στο βήμα τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιώργο Ιωακειμίδη.  

Ο Γ. Ιωακειμίδης ανέπτυξε τους κύριους άξονες του προγράμματός του για το διευρυμένο Δήμο Νίκαιας - Ρέντη και κυρίως στην οικονομική κατάσταση της πόλης, την καθαριότητα και την εμπορική ανάπτυξη. Δε δίστασε μάλιστα να απαντήσει σε όσους διασπείρουν ψέματα στην πόλη, τονίζοντας…
«δεν πρόκειται να ρίξω το επίπεδο της προεκλογικής περιόδου με προσωπικές αναφορές. Η πόλη έχει ανάγκη από ενότητα και ήθος».  

Επόμενη προγραμματισμένη ομιλία του Γιώργου Ιωακειμίδη είναι τη Δευτέρα 11 Οκτώβρη, στις 7 το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία του Ρέντη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου